La Plana

 

Vista-la-plana_02

Benvinguts al blog de la Fundació La Plana

Des de 1986 ens dediquem a facilitar el treball a escoles, grups, entitats, associacions, etc. Estem en un bell paratge, al municipi de Santa Maria d’Oló. Tenim quatre sales de treball polivalents i singulars, lluminoses i amb bona sonoritat totes elles, equipades amb mantes i coixins, i equip de só i projector. Cuidem el menjar i teniu opció de menú mediterrani i vegetarià. Boscos per passejar, un laberint i una borda com a espai de silenci. Connexió a internet oberta.

A la Plana donem estada a persones que requereixen d’un espai tranquil, de retir, d’estudi, de descans i de convalescència. Estimem que persones que estan visquen una situació delicada de salut, puguin fer-ne ús i utilitzar-lo per enfortir-se. Estimem que persones que necessitin d’uns dies de retir en puguin fer profit. Estimem que persones que necessitin d’un espai idoni per a estudiar o preparar-se algun treball el puguin esprémer. És un espai apropiat; la nostra voluntat així ho ha fet.

A la Plana, també, anem conreant temps de cultura. Concerts, xerrades, exposicions, tallers artesanals… per a tenir cura i compartir ètica i estètica, i expressions de les ànimes individuals.

Si voleu venir a conèixer més, escriviu a info@fundaciolaplana.org o truqueu al 93 838 52 03

Fes un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s