Taller sobre Fibromialgia. Dissabte, 19 de gener de 2109

La fibromialgia és una síndrome caracteritzada per la presència de dolor localitzat en zones musculars, tendinoses, bosses i raquis. Aquest dolor s’acompanya de cansament i desànim, d’un son no reparador i d’un conjunt de símptomes associats.

La medicina convencional ha estat incapaç de diagnosticar i tractar aquest procés amb el rigor i el respecte que es mereix. Aquest fet ha distanciat a les persones i ha agreujat la seva situació.

La fibromialgia forma part d’un procés complex i poc debatut: la Síndrome del Desgast Vital, una entitat que afecta sobretot a dones.

El Taller sobre fibromialgia ens proposa una mirada nova i profunda sobre la naturalesa i les causes d’aquesta situació, alhora que planteja una anàlisi explicativa que ens ha de portar a conèixer-la.

El Taller es desenvolupa de forma expositiva al matí i  a la vegada  ofereix la possibilitat de realitzar una consulta personalitzada a la tarda, amb la terapeuta i/o el metge.

En la fibromialgia coexisteix  un desequilibri entre la sensibilitat i la tolerància al dolor. Aprofundir en aquest coneixement ens permetrà  entrar en un procés de regeneració i curació.

 

Amb:

Montse Vives Oller

Filosofa i terapeuta. Membre del Patronat de la Fundació “La Plana”.

Ha desenvolupat la seva activitat professional a l’espai fronterer, on se situen les persones que no han trobat un reconeixement propi en la medicina convencional i necessiten un suport integral que contempli no tan sols les seves necessitats físiques,  sinó  els aspectes psíquics, morals i espirituals que donen sentit a la seva vida.

Santi Vancells Gascons

Metge humanista. Ha desenvolupat el seu treball a través de la Medicina Basada en la Persona.

Un model que té per objectiu fer comprensiva la malaltia a la persona que la pateix, a fi que pugui implicar-se activament en el seu procés curatiu.

 

Dissabte 19 de gener, de 10.30h a 14.30h

 

Inscripció taller: 15 euros (Estudiants gratuït)

Inscripció taller + consulta: 50 euros

 

Inscripcions i Informació: T. 93 838 52 03 / 639 81 44 19 /  649 90 81 01 | info@fundaciolaplana.org

 

taller fibromialgia

Anuncis

Fes un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s